La Facultad de Química de la Universidad de la República, desarrola sus actividades en el área de la Química. Ofrece siete títulos de grado y dos de posgrado que son: Químico, Químico Farmacéutico, Licenciado en Química, Bioquímico Clínico, Ingeniero Químico, Ingeniero de Alimentos, Licenciatura en Enología, Maestría en Química y Doctorado en Química.
Las obras depositadas en el Repositorio se rigen por la Ordenanza de los Derechos de la Propiedad Intelectual de la Universidad De La República. (Res. Nº 91 de C.D.C. de 8/III/1994 – D.O. 7/IV/1994) y por la Ordenanza del Repositorio Abierto de la Universidad de la República (Res. Nº 16 de C.D.C. de 07/10/2014).
Información de contacto
Nombre: Biblioteca de la Facultad de Química Dirección: Isidoro de María 1614, C.P. 11800, Montevideo - Uruguay Teléfono: (598-2) 924-8816 Correo: biblioteca@fq.edu.uy Web:http://www.fq.edu.uy/es/node/269
Listar
Envíos recientes
Laboratory and field studies on bioremediation of point-source contamination in horticultural crops ...
Associations between exposure to digital food marketing and food consumption in adolescence : a cros...
Cobalt(II) and nickel(II) cubane {M4O4} complexes derivedfrom di-2-pyridyl ketone and benzoate : syn...
Zinc determination in aqueous samples using energy-dispersive x-ray fluorescence spectrometry after ...
New derivatives of 6-nitrocoumarin-3-thiosemicarbazone exhibit improved antiparasitic activity in th...
Trace element and mercury speciation analysis in yerba mate (Ilex paraguariensis)
Assessing nutritional composition and ingredients of packaged foods in Brazil : an in-store census m...
High stability, piezoelectric response, and promising photocatalytic activity on the new pentagonal ...
Organic propolis from Uruguay :developing a methodology to analyze its volatile components
Trying tongs and spoiling spoons : effort nudges influence food consumption and may motivate healthi...
Survey of pesticide and pesticide metabolite residues in strawberries marketed in Uruguay
Gastrointestinal digestion impact on phenolics and bioactivity of tannat grape pomace biscuits
Análisis de plataformas genéticas codificantes de resistencia en Klebsiella pneumoniae productora de...
Rol de enzimas relacionadas a la patogénesis en cebolla y especies emparentadas, en respuestas de de...
Pilot-scale assessment of native Uruguayan yeast strains for Tannat wine fermentation
Impact of tebipenem pivoxil on the intestinal microbiota and on establishment of colonization with c...
Characterization of the macronutrient composition of human milk from mothers of premature babies at ...
Product names and descriptions matter for consumer perceptions of plant-based alternatives to meat a...
Exploring the antimicrobial potential of honey from Montes del Queguay
Metal (Au, Pt, Pd, Ni)Bis(dithiolene) complexes as dual-action agents combating cancer and trypanoso...