Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
List Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
In some words
Help agreements
Fast Help
FAQ
Authors Help
Institutional
Objetives
Benefits
Resources
About us
Contact
Staff
BiDYA
Sign on to:
My Space
Receive email
updates
Edit Profile
Search
english
español
Colibri
Facultad de Veterinaria
Anales de la Facultad de Veterinaria
Search
Advanced search
Search:
All of Colibri
Facultad de Veterinaria
Anales de la Facultad de Veterinaria
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Classification
Keywords
Descriptors
Advisor
Agreements: Number
Agreements: Type
Agreements: Specific type
Agreements: Counterparty
Agreements: Counterparty country
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Classification
Keywords
Descriptors
Advisor
Agreements: Number
Agreements: Type
Agreements: Specific type
Agreements: Counterparty
Agreements: Counterparty country
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 21 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
1954
Nuevos estudios de la influencia de especies de Pseudomonas sobre la fermentación aerogénica de la lactosa por el Bacterium coli
Bertullo, Victor H
;
Sandholzer, Leslie A
1956
El ensilado del pescado : un nuevo alimento en el Uruguay
Bertullo, Victor H
;
Perez Hettich, Fernando
1954
Dermestes peruviana (Cast.) y Dermestes maculata (Deg.) : coleópteros que parasitan el pescado salado, seco
Bertullo, Victor H
;
Marcos Herrera, C
;
Rodriguez Rivas, Estela
1954
Un caso de extrangulación de la "Pescadilla de Red" (Sagenichthys ancylodon Bl.
Bertullo, Victor H
1960
La saporina como agente selectivo en la diferencición de las bacterias rojas halofílicas
Bertullo, Victor H
1954
Aspergillus niger (Sterigmatocystis diplostephanus) (Nigravan Tiegham, 1877) en pescado salado, seco
Bertullo, Victor H
;
Marcos Herrera, C
1955
"Quemado" de las salazones secas de pescado : alteración producida por causas físico-químicas
Bertullo, Victor H
;
Ferrando, Hugo J
;
La Mata, Emilio
1955
Neoplasma de los peces de las costas uruguayas
Bertullo, Victor H
;
Traibel, Roberto M
1958
Utilización integral de carne y visceras de caballo (Equs caballus) mediante Saccharomyces platensis proteolytica n.sp
Bertullo, Victor H
;
Perez Hettich, Fernando
1957
Preparación de conservas de pescados y mariscos. pt 1. Calamares al natural
Bertullo, Victor H
;
Perez Hettich, Fernando
previous
1
2
3
next
Discover
Author
9
Perez Hettich, Fernando
2
Marcos Herrera, C
1
Ferrando, Hugo J
1
La Mata, Emilio
1
Rodriguez Rivas, Estela
1
Sandholzer, Leslie A
.
next >
Descriptors
7
PESCADO SALADO
6
CONSERVACION DEL PESCADO
4
BACTERIAS
3
HIGIENE DE LOS ALIMENTOS
3
PECES
2
CORVINA
.
next >