english Icono del idioma   español Icono del idioma  

Buscar

Búsqueda avanzada

Comenzar una nueva búsqueda
Agregar filtros:

Usar filtros para refinar el resultado de la búsqueda.


Resultados 61-70 de 244.
Resultados por ítem:
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2024Mitigating aflatoxin B1 in high-moisture sorghum silage: Aspergillus flavus growth and aflatoxin B1 prediction.Gonda Travieso, Mariana Lourdes; Rufo, Caterina; Gonzalez Andujar, Jose L.; Vero, Silvana
2022Influence of cultivar on nutritional composition and nutraceutical potential of pecan growing in UruguayFerrari, Virginia; Gil, Guillermo; Heinzen, Horacio; Zoppolo, Roberto; Ibáñez, Facundo
2021Empleo de residuos lignocelulósicos como fuente de biopolímeros para la inmovilización de lacasa de Dichostereum sordulentum: una alternativa para biodegradar sustancias hormonalmente activasVázquez, Valeria; Bonfiglio, Fernando; Botto, Emiliana; Reina, Luis; Gioia, Larissa; Menéndez, María del Pilar; Ovsejevi, Karen
2021Insights on the structural and electrical transport of sodium titanate nanotubes decorated with CuInS2 quantum dots heterostructureEsteves, Martín; Mombrú, Dominique; Romero, Mariano; Fernández Werner, Luciana; Faccio, Ricardo; Mombrú, Alvaro W.
2022Phylogeny and identification of pantoea species associated with bulb rot and bacterial leaf blight of onion crops in UruguayArmas, Stefanie De; Galvan, Guillermo A.; Lapaz, Marıa I.; Gonzalez-Barrios, Pablo; Vicente, Esteban; Pianzzola, Marıa J.; Siri, Marıa I.
2022Genetic and phenotypic characterization of Xanthomonas species pathogenic of wheat in UruguayClavijo, Felipe; Curland, Rebecca D.; Croce, Valentina; Lapaz, María Inés; Dill-Macky, Ruth; Pereyra, Silvia; Siri, María Inés
2022Biodegradación de contaminantes estrogénicos mediante lacasa de Trametes villosa inmovilizada en biopolímeros lignocelulósicosGioia, Larissa; Vázquez, Valeria; Giorgi, Victoria; Bonfiglio, Fernando; Menéndez, María del Pilar; Ovsejevi, Karen
2022Structure elucidation of triterpenoid saponins found in an immunoadjuvant preparation of Quillaja brasiliensis using mass spectrometry and 1H and 13C NMR spectroscopyWallace, Federico; Fontana, Carolina; Ferreira, Fernando; Olivaro, Cristina
2022Tannat grape Skin : a feasible Ingredient for the formulation of snacks with potential for reducing the risk of diabetesFernández Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Ibañez, Cecilia; Terán, Dahiana; Gámbaro, Adriana; Medrano Fernandez, Alejandra; del Castillo, María Dolores
2024Characteristics of digital marketing of food outlets selling prepared foods: analysis of Instagram postsMachín, Leonardo; Gugliucci, Vanessa; Natero, Virginia; Alcaire, Florencia; de León, Carolina; Otterbring, Tobias; Ares, Gastón