english Icono del idioma   español Icono del idioma  

Listar por Autor Medrano, Alejandra

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2022Development of Potential Functional Biscuits with the Incorporation of Tannat Grape Pomace and SweetenerOlt, Victoria; Báez, Jessica; Curbelo, Romina; Boido, Eduardo; Dellacassa, Eduardo; Fernández-Fernández, Adriana Maite; Medrano, Alejandra
2009Obtención de proteínas lácteas glicosiladas y evaluación de las modificaciones en las propiedades funcionales de las mismasMedrano, Alejandra
2022Orujo de Tannat : ¿residuo o ingrediente?Fernández, Adriana; Olt, Victoria; Báez, Jessica; Medrano, Alejandra
2022Study of the antihypertensive peptides derived from alpha-lactalbumin hydrolysate after simulation of digestionAlba López, María Antonella; Báez, Jessica; Fernández-Fernández, Adriana Maite; Nardo, Agustina; Añón, María Cristina; Medrano, Alejandra; Paulino, Margot
2023Tannat grape pomace as an ingredient for potential functional biscuits : bioactive compound identification, in vitro bioactivity, food safety, and sensory evaluationOlt, Victoria; Báez, Jessica; Curbelo, Romina; Boido, Eduardo; Amarillo, Miguel; Gámbaro, Adriana; Alborés, Silvana; Gerez García, Natalia; Cesio, María Verónica; Heinzen, Horacio; Dellacassa, Eduardo; Fernández-Fernández, Adriana Maite; Medrano, Alejandra
2023Tannat grape pomace as an ingredient for potential functional biscuits: bioactive compound identification, in vitro bioactivity, food safety, and sensory evaluationOlt, Victoria; Báez, Jessica; Curbelo, Romina; Boido, Eduardo; Amarillo, Miguel; Gámbaro, Adriana; Alborés, Silvana; Gerez García, Natalia; Cesio, María Verónica; Heinzen, Horacio; Dellacassa, Eduardo; Fernández-Fernández, Adriana Maite; Medrano, Alejandra