Listar por Autor Medrano, Alejandra
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
Fecha de publicación | Título | Autor(es) |
2022 | Development of Potential Functional Biscuits with the Incorporation of Tannat Grape Pomace and Sweetener | Olt, Victoria; Báez, Jessica; Curbelo, Romina; Boido, Eduardo; Dellacassa, Eduardo; Fernández-Fernández, Adriana Maite; Medrano, Alejandra |
2009 | Obtención de proteínas lácteas glicosiladas y evaluación de las modificaciones en las propiedades funcionales de las mismas | Medrano, Alejandra |
2022 | Orujo de Tannat : ¿residuo o ingrediente? | Fernández, Adriana; Olt, Victoria; Báez, Jessica; Medrano, Alejandra |
2022 | Study of the antihypertensive peptides derived from alpha-lactalbumin hydrolysate after simulation of digestion | Alba López, María Antonella; Báez, Jessica; Fernández-Fernández, Adriana Maite; Nardo, Agustina; Añón, María Cristina; Medrano, Alejandra; Paulino, Margot |
2023 | Tannat grape pomace as an ingredient for potential functional biscuits : bioactive compound identification, in vitro bioactivity, food safety, and sensory evaluation | Olt, Victoria; Báez, Jessica; Curbelo, Romina; Boido, Eduardo; Amarillo, Miguel; Gámbaro, Adriana; Alborés, Silvana; Gerez García, Natalia; Cesio, María Verónica; Heinzen, Horacio; Dellacassa, Eduardo; Fernández-Fernández, Adriana Maite; Medrano, Alejandra |
2023 | Tannat grape pomace as an ingredient for potential functional biscuits: bioactive compound identification, in vitro bioactivity, food safety, and sensory evaluation | Olt, Victoria; Báez, Jessica; Curbelo, Romina; Boido, Eduardo; Amarillo, Miguel; Gámbaro, Adriana; Alborés, Silvana; Gerez García, Natalia; Cesio, María Verónica; Heinzen, Horacio; Dellacassa, Eduardo; Fernández-Fernández, Adriana Maite; Medrano, Alejandra |