english Icono del idioma   español Icono del idioma  

Listar por Materia Accesibilidad alimentaria

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2025Beyond physical access to healthy food: A mixed-methods exploration of the food retail environment in two low-income neighborhoods in a Latin American cityAres, Gastón; Girona, Alejandra; Brunet, Gerónimo; Alcaire, Florencia; Fajardo, Gabriela; Paroli, Carolina; Amado, Marcelo; Santín, Viviana; Vidal, Leticia
2025Caracterización de entornos alimentarios minoristas del departamento de MontevideoVidal, Leticia; Brunet, Gerónimo; Alcaire, Florencia; Bonilla, Luciana; Costa, María; Curutchet, María Rosa; Risso, Fernanda; Verdier, Sofía; Machín, Leandro; Ares, Gastón
2024Caracterización del entorno alimentario minorista de los barrios de Bella Italia y Punta RielesAres, Gastón; Girona, Alejandra; Brunet, Gerónimo; Alcaire, Florencia; Fajardo, Gabriela; Vidal, Leticia; Paroli, Carolina; Amado, Marcelo; Santín, Viviana
2025Outlets source of foods in Montevideo: implications for retail food environment research in emerging countriesAres, Gastón; Alcaire, Florencia; Brunet, Gerónimo; Costa, María; Verdier, Sofía; Curutchet, María Rosa; Bonilla, Luciana; Turra, Sergio; Risso, Fernanda; Machín, Leandro; Vidal, Leticia
2025Physical access to healthy food in context : adapting current conceptualizations to a Latin American cityVidal, Leticia; Brunet, Gerónimo; Hernández, Diego; Alcaire, Florencia; Bonilla, Lucía; Costa, María; Curutchet, María Rosa; Risso, Fernanda; Verdier, Sofía; Ares, Gastón