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https://hdl.handle.net/20.500.12008/51623
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Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
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dc.contributor.author | Fernandez Turren, Gonzalo | - |
dc.contributor.author | Repetto, José Luis | - |
dc.contributor.author | Arroyo, José María | - |
dc.contributor.author | Pérez Ruchel, Analía | - |
dc.contributor.author | Cajarville, Cecilia | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-12T13:18:06Z | - |
dc.date.available | 2025-09-12T13:18:06Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Fernandez Turren, G, Repetto, J, Arroyo, J, Pérez Ruchel, A y Cajarville, C. Lamb Fattening Under Intensive Pasture-Based Systems: A Review. Animals. [en línea] 2020, 10(3), 382, 1-22 | es |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12008/51623 | - |
dc.description.abstract | The benefits of pasture-based systems on the fatty acid composition of sheep meat appear to be achievable despite variability in the quality of the pastures. Lambs fed high levels of temperate pastures have an excess of N-ammonia derived from protein degradation. Furthermore, animal performance is highly variable depending on the quality of the pasture at the time of grazing, and high animal performance in these systems appears to be linked to the use of high-quality pastures with high availability, and is possibly added to by the inclusion of concentrates that allow increasing energy intake and a better use of the N in the pasture. The combination of high-quality pastures and total mixed ration o ers a good alternative to the inclusion of concentrates in the diet, improving the use of N, and avoiding acidosis problems. However, information to determine the e ect of a number of nutritional strategies on meat quality, and the minimum level of pasture intake necessary to achieve the benefits of pastoral systems is still lacking. | es |
dc.format.extent | 22 p | es |
dc.format.mimetype | application/pdf | es |
dc.language.iso | en | es |
dc.relation.ispartof | Animals, 2020, 10(3), 382, 1-22 | es |
dc.rights | Las obras depositadas en el Repositorio se rigen por la Ordenanza de los Derechos de la Propiedad Intelectual de la Universidad de la República.(Res. Nº 91 de C.D.C. de 8/III/1994 – D.O. 7/IV/1994) y por la Ordenanza del Repositorio Abierto de la Universidad de la República (Res. Nº 16 de C.D.C. de 07/10/2014) | es |
dc.subject.other | OVINOS | es |
dc.subject.other | PRODUCCION DE CARNE | es |
dc.subject.other | DIGESTION | es |
dc.subject.other | RUMEN | es |
dc.subject.other | CALIDAD DE LA CARNE | es |
dc.title | Lamb Fattening Under Intensive Pasture-Based Systems: A Review | es |
dc.type | Artículo | es |
dc.contributor.filiacion | Fernandez Turren Gonzalo, Universidad de la República (Uruguay). Facultad de Veterinaria. Departamento de Producción Animal (IPAV) | - |
dc.contributor.filiacion | Repetto José Luis, Universidad de la República (Uruguay). Facultad de Veterinaria. Departamento de Producción Animal (IPAV) | - |
dc.contributor.filiacion | Arroyo José María, Universidad de la República (Uruguay). Facultad de Veterinaria. Departamento de Producción Animal (IPAV) ; Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA). Programa Nacional de Investigación en Pasturas y Forrajes | - |
dc.contributor.filiacion | Pérez Ruchel Analía, Universidad de la República (Uruguay). Facultad de Veterinaria. Departamento de Producción Animal (IPAV) | - |
dc.contributor.filiacion | Cajarville Cecilia, Universidad de la República (Uruguay). Facultad de Veterinaria. Departamento de Producción Animal (IPAV) | - |
dc.rights.licence | Licencia Creative Commons Atribución (CC - By 4.0) | es |
dc.identifier.doi | https://doi.org/10.3390/ani10030382 | - |
Aparece en las colecciones: | Publicaciones académicas y científicas - Facultad de Veterinaria |
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