Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/20.500.12008/47995
How to cite
Title: | El uso de cruzamientos vs. la utilización de razas puras para la producción de carne bovina |
Authors: | Espasandín, Ana Carolina |
Type: | Artículo |
Descriptors: | CRUZAMIENTO, PRODUCCION DE CARNE, GANADO BOVINO |
Issue Date: | 2004 |
Publisher: | Udelar. FA. EEMAC |
IN: | Cangüé, 2004 (25): 15-18 |
Citation: | Espasandín, A. "El uso de cruzamientos vs. la utilización de razas puras para la producción de carne bovina". Cangüé. [en línea] 2004, (25):15-18 |
ISSN: | 0797-8480 |
Appears in Collections: | Cangüé - Estación Experimental “Dr. Mario A. Cassinoni”(EEMAC) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | ||
---|---|---|---|---|---|
EspasandínAnaCarolina.pdf | 808,42 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License