Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/20.500.12008/45339
How to cite
Title: | Alternativas de producción de carne ovina : algunas consideraciones económicas |
Authors: | Oliveira, Gonzalo |
Type: | Artículo |
Descriptors: | CARNE DE CORDERO, OVINO |
Issue Date: | 1997 |
Publisher: | Udelar. FA. EEMAC |
IN: | Cangüé, 1997 4 (9): 8-13 |
ISSN: | 0797-8480 |
Citation: | Oliveira, G. "Alternativas de producción de carne ovina : algunas consideraciones económicas". Cangüé. [en línea] 1997, 4(9):8-13 |
License: | Licencia Creative Commons Atribución - No Comercial - Sin Derivadas (CC - By-NC-ND 4.0) |
Appears in Collections: | Cangüé - Estación Experimental “Dr. Mario A. Cassinoni”(EEMAC) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | ||
---|---|---|---|---|---|
OliveiraGonzalo.pdf | 1,41 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License