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Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/20.500.12008/22023 Cómo citar
Título: Dietary organic and inorganic selenium on liver glycogen and lactate, pHu, color and drip loss of chicken pectoralis and gastrocnemius muscles
Autor: Del Puerto Di Landro, Marta
Olivero Troise, Roberto
Terevinto Herrera, María Alejandra
Saadoun, Ali
Cabrera Bascardal, María Cristina
Tipo: Artículo
Palabras clave: Selenium, pH, Color, Drip Loss, Glycogen, Lactate
Fecha de publicación: 2016
Resumen: The effect of selenium supplementation in finishing broiler diets on meat quality was studied. A corn soya based diet was supplemented with 0.3 ppm of Se from an organic (Seleno methionine; Se-Met) or inorganic source (sodium selenite
Editorial: Scientific Research Publishing Inc.
EN: Open Journal of Animal Sciences, 2016, 6(1): 59-67
Citación: Licencia Creative Commons Atribución (CC –BY 4.0)
ISSN: 2161-7627
Aparece en las colecciones: Publicaciones académicas y científicas - Facultad de Ciencias

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