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https://hdl.handle.net/20.500.12008/22023
Cómo citar
Título: | Dietary organic and inorganic selenium on liver glycogen and lactate, pHu, color and drip loss of chicken pectoralis and gastrocnemius muscles |
Autor: | Del Puerto Di Landro, Marta Olivero Troise, Roberto Terevinto Herrera, María Alejandra Saadoun, Ali Cabrera Bascardal, María Cristina |
Tipo: | Artículo |
Palabras clave: | Selenium, pH, Color, Drip Loss, Glycogen, Lactate |
Fecha de publicación: | 2016 |
Resumen: | The effect of selenium supplementation in finishing broiler diets on meat quality was studied. A corn soya based diet was supplemented with 0.3 ppm of Se from an organic (Seleno methionine; Se-Met) or inorganic source (sodium selenite |
Editorial: | Scientific Research Publishing Inc. |
EN: | Open Journal of Animal Sciences, 2016, 6(1): 59-67 |
Citación: | Licencia Creative Commons Atribución (CC –BY 4.0) |
ISSN: | 2161-7627 |
Aparece en las colecciones: | Publicaciones académicas y científicas - Facultad de Ciencias |
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