Listar por Autor Carro, Silvana
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
Fecha de publicación | Título | Autor(es) |
2022 | Adding sunflower or soybean oil to goat’s pasture-based diet improves the lipid profile without changing the sensory characteristics of milk | Dauber, Cecilia; Carreras, Tatiana; Casarotto Daniel, Gabriela; Cabrera, Fabiana; Liscano, Adriana; Vicente, Gabriela; Britos, Alejandro; Carro, Silvana; Cajarville, Cecilia; Gámbaro, Adriana; Vieitez, Ignacio |
2023 | Development of a green methodology for the determination of artisanal danbo cheese quality parameters | Falchi, Lucía; Pistón, Mariela; Casarotto, Gabriela; Carro, Silvana; Cajarville, Cecilia; Iaquinta, Fiorella |
2016 | Leche de cabra : producción, tecnología, nutrición y salud | Zoratti, Omar; Palmero, Sebastián; Gómez, Luisa; Juárez, Ángel; Grille Peés, Lucía.; Carro, Silvana; Escobar, Daniela; Elichalt, Marta; Bentancor, Silvia; Callorda, Belén; Iglesias, Claudio; Peregalli, Fabiana; Lissmann, Silvia; Moirano, Mariana; Lucas, María Jacqueline |
2021 | Season of the year, the feeding and productive environment: effect on the content of casein in milk | Colzada, Enrique; Bentancur, Oscar; Grille, Lucia; Carro, Silvana; Escobar, Daniela; Pelaggio, Ronny; Piedrabuena, Laura; Rampoldi, Cecilia; Reinares, Rosana; Chilibroste, Pablo |