Listar por Autor Báez, Jessica
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
Fecha de publicación | Título | Autor(es) |
2022 | Development of Potential Functional Biscuits with the Incorporation of Tannat Grape Pomace and Sweetener | Olt, Victoria; Báez, Jessica; Curbelo, Romina; Boido, Eduardo; Dellacassa, Eduardo; Fernández-Fernández, Adriana Maite; Medrano, Alejandra |
2018 | Marcación del aptámero sgc8-c con 67Ga para su evaluación como agente de imagen molecular en cáncer | Báez, Jessica |
2022 | Orujo de Tannat : ¿residuo o ingrediente? | Fernández, Adriana; Olt, Victoria; Báez, Jessica; Medrano, Alejandra |
2017 | Preliminary in vivo characterization of a theranostic aptamer: Sgc8-c- DOTA-67Ga | Calzada, Victoria; Báez, Jessica; Sicco, Estefanía; Margenat, Jimena; Fernández, Marcelo; Moreno, María; Ibarra, Manuel; Gambini, Juan Pablo; Cabral González, Pablo; Cerecetto, Hugo |
2022 | Study of the antihypertensive peptides derived from alpha-lactalbumin hydrolysate after simulation of digestion | Alba López, María Antonella; Báez, Jessica; Fernández-Fernández, Adriana Maite; Nardo, Agustina; Añón, María Cristina; Medrano, Alejandra; Paulino, Margot |
2023 | Tannat grape pomace as an ingredient for potential functional biscuits : bioactive compound identification, in vitro bioactivity, food safety, and sensory evaluation | Olt, Victoria; Báez, Jessica; Curbelo, Romina; Boido, Eduardo; Amarillo, Miguel; Gámbaro, Adriana; Alborés, Silvana; Gerez García, Natalia; Cesio, María Verónica; Heinzen, Horacio; Dellacassa, Eduardo; Fernández-Fernández, Adriana Maite; Medrano, Alejandra |
2023 | Tannat grape pomace as an ingredient for potential functional biscuits: bioactive compound identification, in vitro bioactivity, food safety, and sensory evaluation | Olt, Victoria; Báez, Jessica; Curbelo, Romina; Boido, Eduardo; Amarillo, Miguel; Gámbaro, Adriana; Alborés, Silvana; Gerez García, Natalia; Cesio, María Verónica; Heinzen, Horacio; Dellacassa, Eduardo; Fernández-Fernández, Adriana Maite; Medrano, Alejandra |