Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/20.500.12008/47991
How to cite
Title: | ¿De que hablamos cuando hablamos de calidad de carne? |
Authors: | Garibotto, Gustavo |
Type: | Artículo |
Descriptors: | CALIDAD, CARNE, OVINO |
Issue Date: | 2004 |
Publisher: | Udelar. FA. EEMAC |
IN: | Cangüé, 2004 (25): 25-31 |
Citation: | Garibotto, G. "¿De que hablamos cuando hablamos de calidad de carne?". Cangüé. [en línea] 2004, (25):25-31 |
ISSN: | 0797-8480 |
Appears in Collections: | Cangüé - Estación Experimental “Dr. Mario A. Cassinoni”(EEMAC) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | ||
---|---|---|---|---|---|
GaribottoGustavo.pdf | 2,01 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License