english Icono del idioma   español Icono del idioma  

Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.12008/47987 How to cite
Title: Producción de carne ovina de calidad : de la teoría a la práctica. Segunda parte
Authors: Bianchi, Gianni
Garibotto, Gustavo
Type: Artículo
Descriptors: PRODUCCION DE CARNE, CALIDAD
Issue Date: 2004
Publisher: Udelar. FA. EEMAC
IN: Cangüé, 2004 (25): 19-24
Citation: Bianchi, G. y Garibotto, G. "Producción de carne ovina de calidad : de la teoría a la práctica. Segunda parte". Cangüé. [en línea] 2004, (25):19-24
ISSN: 0797-8480
Appears in Collections:Cangüé - Estación Experimental “Dr. Mario A. Cassinoni”(EEMAC)

Files in This Item:
File Description SizeFormat  
BianchiGianni.pdf2,12 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons