Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/20.500.12008/47987
How to cite
Title: | Producción de carne ovina de calidad : de la teoría a la práctica. Segunda parte |
Authors: | Bianchi, Gianni Garibotto, Gustavo |
Type: | Artículo |
Descriptors: | PRODUCCION DE CARNE, CALIDAD |
Issue Date: | 2004 |
Publisher: | Udelar. FA. EEMAC |
IN: | Cangüé, 2004 (25): 19-24 |
Citation: | Bianchi, G. y Garibotto, G. "Producción de carne ovina de calidad : de la teoría a la práctica. Segunda parte". Cangüé. [en línea] 2004, (25):19-24 |
ISSN: | 0797-8480 |
Appears in Collections: | Cangüé - Estación Experimental “Dr. Mario A. Cassinoni”(EEMAC) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | ||
---|---|---|---|---|---|
BianchiGianni.pdf | 2,12 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License